Netværk på Rødby Karting Ring

Der er trådløs internet adgang til rådighed på Rødby Karting Ring. Rækkevidden er hele banens område inklusive det meste af campingområdet.

Alle, som benytter nettet, deler den samme linie, som er begrænset i kapacitet, hvorfor der ikke kan påregnes tung trafik.

Når man lader sin computer søge efter trådløse netværk dukker navnet 'RoedbyKartingRing' op i listen. For at forbinde sig skal der indtastes et kodeord. Her skal angives Rødby Go-Kart Klubs officielle klubforkortelse skrevet to gange med små bogstaver, ialt otte bogstaver.

Live results på banen

Når der er løb på Rødby Karting Ring vil der være on-line adgang til live-results på computere, som er tilsluttet det åbne trådløse netværk med navnet 'Resultatformidling'.
 

Adgang til disse informationer skabes gennem at afvikle et visningsprogram på tilsluttede computere. I Windows Vista sker dette ved at klikke på Start og på menuen, som vises, vælges Tilbehør --> Kør (Windows XP Start --> Kør), hvorefter der fremkommer et indtastningsfelt. Her skrives \\Sidney\SharedDocs\MyLapsMonitor\MyLapsMonitor.exe (alternativt \\rgkk-box-2\Dokumenter\MyLapsMonitor\MyLapsMonitor.exe), hvorefter der trykkes på OK knappen.

 
 
 
Visningsbilledet fylder 1024x768 og blanker resten af skærmen, så det anbefales at sætte computerens skærmopløsning til 1024x768 for at få det størst mulige billede. Man kan benytte PgUp og PgDn knapperne til at bladre mellem forskellige skærmlayouts, og man kan benytte Ctrl-Q for at se trænings- og tidtagnings-opstilling, mens man kan se løbs-opstilling ved at trykke på Ctrl-R. Visningen kan afsluttes ved tryk på Alt-F4.

Det kan forekomme, at Windows beder om en undtagelse i den indbyggede firewall og/eller spørger om lov til at starte vinsningsprogrammet. Disse tilladelse skal gives for at visningsprogrammet kan modtage data.

Det kan godt tage et minuts tid at indlæse programmet, man skal derfor have lidt tålmodighed.

Såfremt der blot vises et billede med et digitalt ur midt på skærmen, skal man, som nævnt oven for, bladre videre til et andet visningslayout ved at trykke på PgUp eller PgDn.

Live timing

Bemærk: Live Timing fungerer p.t. ikke.

Er man ikke selv til stede på banen, men alligevel gerne vil følge med i omgangstiderne, kan dette ske via AMB's service, som er direkte tilsluttet banens elektroniske tidtagningsudstyr. Siden med tiderne fra Rødby Karting Ring findes her.
 

Resultater

Der offentliggøres løbende tidtagnings- og heat-resultater på AMB's resultatside. Denne side kan ses her, klik på linket til det aktuelle løb på Rødby Karting Ring.

Der gøres opmærksom på, at alle karter under løbstræning, tidtagning og løb er forpligtiget til at have en fungerende transponder monteret på karten (DASU regl. 6, §69.011). I modsat fald kan der gives mekanisk flag og køreren skal køre i depot.

Kommende løb

Klubbens kalender

« oktober 2018 »
mantironstorfrelørsøn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten. Træning uden transponder kan ske mod et gebyr på 50 kr.