Rødby Karting Ring åbnet med manér

Rødby Karting Ring åbnet med manér

Mere end tre år efter at den oprindelige bane blev destrueret oprandt endelig dagen, hvor der skulle afholdes det første løb på den nyopførte Rødby Karting Ring. Den nye udgave af Rødby Karting Ring er et topmoderne idrætsanlæg, hvor selve layoutet er tilpasset moderne international karting. Udenlandske eksperter har udarbejdet et detaljeret design, som lokale entrepenører har omsat til virkelighed.
På selve dagen den 28. juli 2018 valgte mange mennesker at lægge vejen forbi, her i blandt veteraner fra den gamle bane. Nogle af dem tog endda deres historiske gokarts med og kæmpede hårdt mod hinanden i et opvisningsløb for gokarts fra før år 2000.
Interessen samlede sig dog især om de hurtigste karts, som er klassen KZ2. Her lykkedes det en af de lokale kørere at sikre sig førstepladsen, endda med en anden lokal på tredjepladsen. Sejrherren blev Viktor Lassen med broderen Julius Lassen som nummer tre. Københavneren Michael Faurschou klemte sig ind på andenpladsen mellem brødrene. En af favoritterne Kasper Hansen, som også er en lokal kører, var udgået fra løbet efter at et træningsuheld fredag eftermiddag satte ham ud af spillet med et brækket kraveben.
Også i de øvrige klasser blev der kørt stærkt og kæmpet om placeringerne, og det lover godt for de kommende sæsoner, hvor der regelmæssigt vil blive kørt landsdækkende konkurrencer. Første gang hele den danske elite sætter hinanden stævne på det nye anlæg bliver i weekenden 6-7. oktober, hvor det afsluttende løb i Dansk Super Kart afholdes.
På billedet ses kørerne på podiet, Michael Faurschou havde på det tidspunkt forladt banen, men er repræsenteret af sin far.

Kommende løb

Klubbens kalender

« oktober 2021 »
mantironstorfrelørsøn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.