Pinseløb 2019

Efter tre år er det endelig igen blevet tid til at afvikle et Pinseløb på Rødby Karting Ring. Rødby Go-Kart Klub ønsker at gøre Pinseløbet til en begivenhed, hvor alle kørere er velkomne, uanset hvilken klasse de kører i. Fra klassisk karting over promotor- og bredde-klasser til den absolutte elite. Aldersmæssigt fra børneklasser over junior til senior og old boys.
I Pinseweekenden får alle deltagere masser af kørsel, hver kører kommer på banen fem gange både lørdag og søndag, ti gange i alt. Lørdag aften kan man for en beskeden pris samles om et lækkert måltid mad fremstillet af vores dygtige restaurant-personale.
Denne weekend markerer overgangen til sommeren, og vi håber at mange kørere vil gribe muligheden for at tilbringe den på vores nye bane-anlæg, hvor der er god plads til alle. Lørdag køres tidtagning og indledende heats for alle klasser og søndag afsluttes de indledende heats og der køres pre-finale og finaler, ligeledes i alle klasser.
Rødby Go-Kart Klub ønsker ikke at det skal være dyrt at deltage i Pinseløbet, derfor vil løbs-gebyret blot udgøre 450 kr ialt for begge dage. Og til fredagstræningen forud for løbet vil alle med et årstræningskort til Rødby Karting Ring naturligvis køre uden beregning.
Vi glæder os til at se mange repræsentanter for karting-sporten i weekenden den 8-9. juni.

Klubbens kalender

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.