Tilmelding til træning er først gyldig når man har modtaget en bekræftelse på sms

Mange kørere har været på besøg hos os i weekenden og træne, det blev til mange omgange i både regn og sol, heldigvis mest sol. Vi vil gerne takke jer for at overholde alle de regler og opfordringer som regering og sundhedsmyndigheder har bedt os om.
Vi kører videre med tilmelding til træning ind til den 10 maj, derefter håber vi der bliver åbnet noget mere op. Bemærk at tilmelding fortsat er obligatorisk og skal ske til Erik Lystrup på tlf. 40586595. Man er først tilmeldt, når der er bekræftet tilbage på en sms. Håber der er forståelse for det, da der er rigtig mange henvendelser, og vi vil gerne have jer alle ud at køre.
 
Der er mange som spørger på ledige træningsdage, og får at vide at der er ledige pladser, nogle hører vi ikke mere fra, andre tror at de er tilmeldt.
 
Husk også, at før kørsel på banen skal man melde sig til sekretariatet på banen og at al kørsel skal ske med en påmonteret fungerende transponder

Klubbens kalender

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.