Rødby-løbet vel overstået

Tak for nogle super-gode dage på Rødby Karting Ring, allerede torsdag begyndte de første at stille telte op i pitten og på camping området, fredag kom der mange flere til, og det blev til en rigtig god trænings-dag.
 
Lørdag morgen skinnede solen fra en skyfri himmel og der var minimal vind.
 
Grundet Corona-foranstaltninger var det ikke muligt at forsamle folk for at foretage licens-kontrol i vores lille kontor, så i stedet startede vores officials fra morgenstunden med at besøge alle kørere i pitten. Vi håber dog der bliver mere normale tilstande næste gang vi skal køre løb. 
 
Løbet blev afviklet godt selv om der blev sammenkørt flere klasser, hvilket jo aldrig er helt optimalt. Så lad os håbe at den værste corona er væk, og folk har fået holdt noget sommerferie, så vi kan få kørt noget godt race resten af sæsonen med fyldte felter.
 
Her søndag morgen er der stadigvæk campingvogne at finde på området, dejligt det bliver brugt, og den super fine natur, vi har i vores område, bliver nydt og oplevet.
 
Endnu en gang tak til alle for en god weekend, og vi håber at se jer alle den 18, 19 og 20. september, hvor vi jo er så privilegerede at få lov til at afholde Danmarks største og mest prestige-fyldte løb DIF/DM. Vi vil gøre alt for at finde de bedste officials, så afviklingen kan forgå på det høje niveau, som dette løb fortjener. Ligeledes vil vi tune hele området op, så det står flot og funktionelt til at kunne rumme de forhåbentligt mere end 100 kørere, der gerne skulle finde vej til Rødby, samt mekanikere, familie og publikummer.
 
Racecafen (Maria & Heidi) vil også gerne takke alle for god opbakning i weekenden, og de glæder sig også til at være med til at gøre det til en god oplevelse at komme til Rødby for at køre DM. 
 
Fortsat god sommer til Jer alle.
De bedste hilsner fra os alle i Rødby Go-Kart Klub

Kommende løb

Klubbens kalender

« marts 2021 »
mantironstorfrelørsøn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.