DM Information

Snakken går i øst og vest om hvad der sker med DIF DM i karting. Reelt er der ingen som kan sige noget med sikkerhed, før vi i detaljer kender de retningslinier, som myndighederne dikterer. Men én ting sikkert, alle medlemmer af Rødby Go-Kart Klub vil gøre alt for at årets vigtigste løb bliver afviklet i bedste stil. Uanset hvilke Covid-19 restriktioner som bliver pålagt os, så har vi både en plan A og en plan B til at imødegå dem.
 
Så vi skal nok allesammen komme ud at køre, og vi vil bestræbe os på, at arrangementet forløber på den bedst mulige måde. Men der må desværre påregnes nogle restriktioner, vi vil naturligvis sørge for at de bliver så enkle og fornuftige som muligt.
 
Der arbejdes på at få tillægsreglerne godkendt, og dermed få åbnet for tilmelding. Hjælp os ved så hurtigt som muligt at foretage tilmeldingen, derved har vi en chance for at tilrettelægge afviklingen, så det bliver både fornuftigt og forsvarligt. Husk at det er muligt at fortryde en tilmelding, hvis man skulle blive forhindret.
 
Fortsat god sommer til alle, vi ses på Rødby Karting Ring i midten af september.

Klubbens kalender

« april 2024 »
mantironstorfrelørsøn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.