Kære alle DM deltagere

 
Tak for en helt fantastisk løbs-weekend, hvor solen skinnede og alle var glade for at komme ud at køre noget race. Ganske vist uden det publikum setup, vi havde ønsket os, men det er jo vilkårene i disse tider. 
Til gengæld kunne vi glæde os over at så mange kørere havde fundet vej til vores bane, det er længe siden vi har set så flotte felter, og med så mange gode top-kørere kunne alt ske. Stort tillykke til Danmarksmesterne Nikolaj Mathiasen, Romeo Haagh, David Walther, Mikkel Højgaard og Lasse Karlshøj, super godt kørt. I bliver nogen gode forbilleder for vores nye og unge kørere.
Nu kan vi kun glæde os til det første DSK, forhåbentlig får vi snart får datoerne, så de kan blive lagt i kalenderen. Og endnu engang en opfordring til at tilmelde sig så hurtigt som muligt.
Kæmpe stor tak til hele officials-teamet, det var så godt at se mange af de gamle DSK folk og ligeledes klubbens trofaste hjælpere, der kommer hver gang vi har brug for det! Stor tak, uden jer kunne det ikke lade sig gøre.
Det er jo meget ærgerligt at DSK Vojens er blevet aflyst, det havde vi ikke lige brug for, men det er jo sådan vilkårene er i disse Covid-19 tider.
Det bedste vi kan tilbyde lige nu er Sjællands Mesterskab i Rødby den første weekend i oktober, vi kan jo se der ikke er så mange, som har deltaget i de andre afdelinger, og derfor heller ikke kan gøre sig gældende til mesterskabet. Men se det som et løb der skal vindes og det gælder også selv om man kommer fra Fyn eller Jylland. Vi er natuligvis interesseret i store felter, det er hoved-ingrediensen til et godt løb, så meld jer til, og vi vil laver rammerne til et af de sidste løb i DK 2020. 
Vi glæder os til at se jer.
P.b.v.
Erik Lystrup
Formand

Kommende løb

Klubbens kalender

« juni 2021 »
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.