Pinseløbet, måske DK’s hyggeligste løb

Tak for en perfekt Pinse på Rødby Karting Ring!
 
Allerede torsdag begyndte de første at stille telte op i pitten og på campingområdet, fredag kom næsten alle tilmeldte og flere efter-anmeldere, så det blev til en rigtig god trænings-dag, med sol og masser af gang i den.
 
Lørdag morgen skinnede solen igen fra en skyfri himmel, og de 116 kørere startede allerede kl.8.00, så det blev til en super god dag med masser af godt race. Til aften havde pigerne i race cafe igen sørget for dejlig mad til over 100 racerkørere, som havde fundet vej til madteltet. Det blev til en meget hyggelig aften, hvor der blev nydt en fadøl og et glas rødvin, talt om dagens race og gamle dage. Banen var fyldt med unge mennesker, der spillede fodbold til langt ud på aftenen, super hyggeligt.
 
Søndag morgen igen en solskins dag, og igen masser af godt race, hvor alle finaler blev afviklet i god stil. Alle os fra Rødby Go-Kart Klub er meget glade for I ville bruge jeres Pinse sammen med os, glade kørere, mekanikere, forældre og officials, det er det som driver det hele, og som gør, at vi allerede glæder os til at arrangere det næste løb. Det er jo lige om hjørnet, 3. afdeling af SM d.22-24. juni, hvor vi selvfølgelig håber at se jer alle sammen igen.
 
Endnu en gang tak til jer alle for en god weekend, håber i alle får en god sommer.
 
De bedste hilsner fra os alle i Rødby Go-Kart Klub
 

Kommende løb

  • No upcoming events available

Klubbens kalender

« december 2022 »
mantironstorfrelørsøn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.